Werkwijze ⋆ Thangka Tattoo by Erwin
POSTS
16
januari 2019
Hallo wereld.
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
Your address will show here +12 34 56 78

01

Kennismaking

Bij thangka tattoo wordt jou tattoo, professioneel en creatief, voor je ontworpen en gezet. Voor een kennismaking of een vrijblijvend overleg ben je altijd welkom. We bespreken dan je wensen en de mogelijkheden die er voor je tattoo zijn. Om er zeker van te zijn dat ik voldoende tijd voor je heb, kan je me bellen of het contactformulier gebruiken, om een afspraak te maken.

02

Ontwerpen

Met jou verhaal en eventuele voorbeelden ga ik een persoonlijke en unieke tattoo voor je ontwerpen. Daarvoor vraag ik een aanbetaling van €50,-, €100,- of 10% van het totaalbedrag bij een grotere tattoo. Je krijgt dan ook een indicatie van de prijs van je tattoo. Ook maken we een tekenafspraak om het ontwerp te bespreken en 'passen'. Voldoet het ontwerp van je tattoo aan je wensen, plannen we één of meerdere tattoosessies in.

03

Tatoeëren

Ik werk volgens de LCHV en GGD-richtlijnen met vergunning (zie: http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl) Voor het tatoeëren gebruik ik uitsluitend wegwerpmaterialen, die steriel verpakt zijn. De naalden en tubes worden, in jou bijzijn, van hun verpakking ontdaan. Hierdoor kan je er zeker van zijn, dat ik volledig hygiënisch werk. Na het zetten van je tattoo leg ik je uit hoe je deze moet verzorgen. Mocht het, na de genezing van je tattoo, nodig zijn iets bij te werken, doe ik dat kosteloos voor je.