OVER MIJ | Tattooshop Thangka Tattoo | tattoos by Erwin
POSTS
16
januari 2019
Hallo wereld.
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
Your address will show here +12 34 56 78

Mijn naam is Erwin. Ik ben allround tatoeëerder sinds 2009. Blackwork tattoos zoals; dotwork, mandalas, geometrics, polynesian, maori en haida tattoos zijn mijn specialisatie. Verder tatoeëer ik ook graag in black&grey en color zoals o.a. oriëntal-, boeddistische-,   hindoeïstische-,  japanse-, realistic-, symboliek-, old school-tattoos en lettering.

Tatoeages hebben van oudsher een spirituele betekenis. Het zijn zichtbare tekenen voor o.a. geloof, afkomst, bescherming en inspiratie. Mede daarom is het ontwerpen en zetten van tattoos met een persoonlijk verhaal of een speciale betekenis, mijn passie. Het is voor mij dan ook een uitdaging om met jou verhaal en wensen, in welke stijl dan ook, een uniek ontwerp en tattoo voor je te maken.

Een tattoo krijgen, is voor de meeste mensen een intense ervaring. Daarom vind ik het belangrijk dat het hele proces, van kennismaking/intake tot en met de tattoosessies, in een relaxte sfeer plaatsvindt. Thangka tattoo is een privé tattoo-studio, waar ik alleen op afspraak werk. Zo ben je er van verzekerd dat de afspraken en tattoosessies rustig en ongestoord gaan verlopen.